Friday, 18 August 2017

T3 Mycin Clindamycin Lotion Good To Fight Acne


Hai!!



Sebelum bercerita pasal produk ni, nak habaq mai pasal skin condition aku dulu la. Because of some factors like unhealthy lifestyle, used wrong skincare products (maybe) and health problem, my skin breakout like crazy since I'm 18 y/o. Last month, a few unwanted super busybody people asyik duk tegur-tegur kulit muka aku makin teruk. Depressed wehhh. Macam lah dia yang bayarkan skincare products aku. =D Makanya, lepas dapat motivasi balik tu, aku pergilah farmasi nak beli Dalicin T sebab ramai yang kata elok pakai produk tu. Eh, eh, habis pulak stok. Pharmacist tu kata T3 Mycin ni sama je fungsi dia dengan Dalicin T tu. Harga dalam RM 25-30 kot kalau tak salah. Cara pakai : just dab dab dab dekat affected area twice a day. Aku pakai masa acne tu bagi hint yang dia nak muncul. Sehari dua lepas tu hilanglah. Bau dia macam bau alcohol swap yang dekat Guardian tu. Recommended to read these websites http://sunshineinasia.blogspot.my/2012/07/acne-fight-team-t3-mycin-gel-oxy-5.html#.WZaiiPkjHIU and Clindamycin skin preparation for acne before you decide to buy it. Disebabkan ia akan bagi some kinds of side effects and resistance, aku jarang pakai walaupun kesannya bagus. Aku hanya pakai bila sangat-sangat perlu je. Kalau yang small-small the pieces of acne atau aku tak ada nak pergi mana-mana dalam masa tersekat, aku tak pakai. Aku pakai acne balm Sendayu Tinggi untuk acne yang spesis kontot-kontot bagi dia kering dan bye bye. Hopefully my facial skin become healthier and happy ever after. Ingat tau, study first before you buy it. Peace. It's ok, you are beautiful. 

1 comment:

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI