Friday, 27 May 2016

NEUVOO - Enjin Pencarian Kerja

Assalamualaikum.

Hai.


Bagi pelajar institusi yang bakal menamatkan pengajian atau sudah tamat dan masih mencari kerja, Neuvoo adalah laman sesawang pertama yang anda perlu pilih sebagai enjin pencarian kerja. Ia boleh didapati di lebih daripada 60 negara di dunia ini. Malaysia adalah salah satu negara yang mempunyai tahap persaingan yang tinggi. Neuvoo dapat membantu para pencari kerja untuk mencari pekerjaan dengan efektif bermula dari pekerjaan yang tidak memerlukan kelayakan yang tinggi seperti pelayan dan housekeeping sampai ke posisi pengurusan atau jawatan eksekutif.

Apakah perbezaan Neuvoo dengan enjin pencarian kerja atau lembaga kerja yang lain?

- 4 kali ganda tawaran kerja di bandingkan dengan enjin pencarian kerja yang lain di Malaysia.
- Senang digunakan dan diakses.
- Menawarkan peluang pekerjaan anda atau mencari kerjaya idaman anda secara percuma
- Hantaran notifikasi e-mel secara langsung kepada para pencari kerja setiap hari apabila terdapat tawaran kerja yang baru.

Neuvoo bukan hanya enjin pencarian kerja yang biasa, tetapi Neuvoo sangat inovatif dan sangat up-to-date. Neuvoo juga memiliki fungsi-fungsi yang canggih tidak boleh didapati di enjin pencarian pekerjaan yang lain dan sangat senang digunakan serta diakses oleh para pencari kerja. Pada saat ini, Neuvoo menawarkan lebih dari 60 ribu pekerjaan di Malaysia. Tambahan pula, majikan-majikan dapat menawarkan peluang pekerjaan mereka di Neuvoo untuk mendapatkan bakat-bakat yang diperlukan.

Secara ringkasnya, Neuvoo merupakan Google yang khas untuk mencari tawaran kerja. Neuvoo berusaha dan fokus kepada membantu para pencari kerja sehingga mereka memperolehi pekerjaan impian mereka.

Neuvoo bersiap sedia untuk membantu para pencari kerja untuk mendapatkan pekerjaan impian mereka! Sila kunjungi laman web Neuvoo di http://my.neuvoo.com.

Your future starts here!
Good luck.

6 comments:

 1. wah perkongsiaan yg bermanfaat..
  thx!

  ReplyDelete
 2. http://kasutkaca15.blogspot.my/2016/05/tudung-raya-dari-kasutkaca15.html  jom join. senang sgt

  ReplyDelete
 3. Makin mudah nak cri kerja lepas nie.. ehehe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harap makin mudah juga nk dpt kerja

   Delete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI