Wednesday, 29 June 2016

Moment Akhir Degree


Hai!!

Pejam celik pejam celik, dah 3 tahun aku study dekat uni ni. Baru seminggu berpisah dengan classmates dan budak-budak silat. Sekarang masing-masing busy dengan praktikal. Riuh group Whatsapp bila semua nak cerita pengalaman praktikal yang macam-macam ragam. Jadual berbuka puasa aku memang penuh minggu lepas sebab hari-hari berbuka dengan orang tu, orang ni. Bajet macam dah tak jumpa dah masa grad nanti. Hehe. Dapatlah merasa berbuka dekat masjid, makan dalam dulang. First time tau. Mula-mula rasa macam "cukup ke nak kongsi ramai-ramai sedulang ni?". Last nya, masing-masing pakat "kau lah makan, kau lah habiskan." Rezeki bila dikongsi jadi banyak. Gambar berbuka dekat masjid ni aku tak ada. Tak kan nak bergambar sakan pulak dekat masjid kan. 

Silat girls yang dah berzaman tak jumpa

Set-set ni pantang nampak kamera. Posing terus. 

Berbuka dengan classmates dekat Putrajaya. Lari bajet beli makanan dekat bazar. =P

Dila (ex-roommate and friend)
Teha (friend and FYP groupmate)

With Jihah (friend and classmate)

Last day. Final exam, final semester, final year.
With classmates
depan DECTAR

Another Dila a.k.a N, ex-roommate masa sekolah menengah. Jumpa dekat UKM sebab join silat.
Masa mula-mula jumpa , "eh, macam kenal".
"Akak, saya lah, Dila. Adik bilik akak dulu". Hoho.
Sorry Dila, akak memang mudah lupa nama orang. Hehe.

Gelang Emma bagi. Suruh pakai masa grad nanti. InsyaAllah. 

Fiends from first year (Dila, Teha, Jihah and Mira Filzah). =P
Berbuka dekat Seoul Garden lepas tengok Now You See Me 2.

Hadiah dari Teha. Thanks Teha.
Sebab gambar berbuka dekat masjid tak ada, letak gambar ni lah.
Muka-muka teman berbuka dekat masjid. (Fatin, Mira Filzah, Emma, Pikort and Jihah)

Thank you guys.
InsyaAllah kita dapat grad sama-sama tahun ni.
Good luck.





4 comments:

  1. Wah nak hbis degree dah. tahniah. Practical elok2. aklau dorang buli pulas telingaa. hehe Doakan Ain pulak dpt degree :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilla..tq Ain..stakat ni x kna buli lg =D InsyaAllah, aminnnn...

      Delete
  2. Bestnya. I can't wait to complete my studies =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI