Saturday, 30 July 2016

Let's Fight Ghost Korean Drama

Hai!!

Have a nice day everyone!!

Let me introduce to you another great Korean drama, Let's Fight Ghost. Drama ni dah mula ditayangkan 11 Julai 2016 lepas. Drama bergenre fantasi, komedi dan romantik ni semuanya ada 16 episod. 



Pelakon drama Let's Fight Ghost :
- Taecyeon 2PM (sebagai Bong Pal)
- Kim So Hyun (sebagai Kim Hyun Ji)
- Kwon Yool (sebagai Joo Hye Sung)
- Baek Seo E (sebagai Im Seo Yeon)

Sinopsis/review :

Hyun Ji ni hantu yang dah mati masa dia umur 19 tahun. Bong Pal pulak ada keistimewaan dapat tengok roh atau hantu. Bong Pal dengan Hyun Ji team up untuk lawan hantu sebab Hyun Ji ada kepakaran untuk tahu dekat mana kelemahan hantu-hantu tu. Hyun Ji ni roh yang berkeliaran sebab dia hilang ingatan macam mana dia boleh mati. Bong Pal suka dekat Im Seo Yeon tapi Im Seo Yeon ni minat dekat lecturer dia, Joo Hye Sung. Yang suspicious nya lecturer dia ni la, macam psycho

Hantu dalam drama ni tak scary sangat sebab lawa-lawa je pelakon nya. Chemistry hero dengan heroin memang best la. Suka suka suka. Cuma plot dia macam slow sikit sebab Hyun Ji tu lambat sangat nak dapat balik memori dia. Apa-apa pon, best!



Tonton online / downloadLET'S FIGHT GHOST

Selamat menonton.

8 comments:

  1. comel je. teringin nak tengok :D

    ReplyDelete
  2. Wah! ini hardcore fan Kpop nih!
    Mrs. A singgah membalas kunjungan ;-)

    ReplyDelete
  3. PG baru nak layan drama ni. baru tengok half episod 1. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe, dload dulu. nnti boleh maraton =D

      Delete
  4. Kat sini pun cakap best! Baik.. Akan masuk list jugak drama ni. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha...semua msuk list dlu ye...nnti sya review drama lain plak ek

      Delete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI