Friday, 8 May 2015

The Annual Grand Meeting Silat Cekak Hanafi 2014/2015

Assalamualaikum...

Apa khabar pembaca blog TPD sekalian? Diharapkan kalian sihat sentiasa dan murah rezeki. Amin. Hari ni aku nak berkongsi kisah Annual Grand Meeting Silat Cekak Hanafi,UKM sesi 2014/2015 yang diadakan pada 6 Mei 2015 yang lalu. Pada tahun ini kami menguruskan program ini dengan lebih serius berbanding pada tahun lepas kerana kali ini kami menetapkan formal dress code dan terdapat beberapa gimik yang telah dirancang. Pada tahun sebelum ini, AGM hanya dilakukan sekadar pembentangan laporan tahuan dan kewangan, perlantikan AJK baru dan jamuan secara santai.
Program dimulakan dengan gimik persembahan silat oleh beberapa ahli silat, ucapan perasmi Drs. Rafei Hj. Mohammad dan diteruskan dengan agenda-agenda yang telah diatur oleh AJK terlibat.
Selepas jamuan bersama perasmi, kami meneruskan majlis dengan perlantikan AJK yang baru. Alhamdulillah semuanya nampak berkaliber untuk mengendalikan sesi yang akan datang. Yang Di-Pertua Persatuan Silat Cekak Hanafi,UKM sesi 2015/2016 ialah Mohamad Amirul bin Abdul Karim atau lebih dikenali sebagai Meon. Majlis diteruskan pula dengan ucapan-ucapan VIP yang hadir. Akhir sekali, gimik kedua kami iaitu celebrate senior-senior silat yang banyak berjasa dalam mengajar kami selama ini sampailah tamat. Memandangkan ada yang sudah graduate tetapi masih sanggup datang malam-malam walaupun masing-masing sibuk bekerja dan sambung Master. Alhamdulillah, moga ukhwah kekal selamanya. Hanya mampu belanja Secret Recipe saja untuk akak-akak dan abang-abang.

Program tanpa sesi bergambar adalah salah =P Lepas bersedih-sedih dengan senior yang terharu dengan kasih sayang kami, bermulalah sesi fotografi bersama alumni,senior dan jurulatih.

keluarga silatNo comments:

Post a Comment

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI