Sunday, 24 April 2016

Descendants Of The Sun Episode 19 (Special Episode)

Hai!!!!!

Siapa yang dah tengok EPISOD 17 dan 18? Kalau dah tengok, mesti tak sabar nak sambung episod 19 pulak, kan? Episod 19 ni merupakan behind the scene dalam DOTS. Banyak pasal Song Joong Ki dalam episod ni. Of course lah kan sebab peminat majoritinya nak tahu pasal dia. Tapi rasa tak cukup sebab dengar khabarnya banyak scene yang dilakonkan tapi tak ditayangkan. Especially second couple scene tu, lakonan Jin Goo dan Ji Won. Huhu. Tapi, daripada episod ni kita nampaklah yang kesungguhan pengarah, penulis dan pelakon nak mengekspresikan sesebuah scene tu terbayar. Kesian Joong Ki sampai cedera sebab nak buat babak aksi. 

Tonton online / downloadDOTS EP 19

Selamat menonton. 




6 comments:

  1. Tak bekesempatan lagi nak tengok! Akan ditengok jugak nanti. Joong Ki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. dload je dulu, nnti2 boleh tgok

      Delete
  2. ade ulangan di astro.may ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah, sya pon dah lama x tengok astro..hehe

      Delete
  3. Bestnya rugi tak dapat tengok dari awal

    ReplyDelete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI