Monday, 11 April 2016

Running Man EP 294 [ Human VS Machine ]

Hai!! Morning!!

Running Man minggu ni (Episod 294) memang best. Ada tiga orang guests, Hyeri Girl's Day, Song Min Ho WINNER dan Nam Tae Hyun WINNER. Untuk cari guests pon tak boleh guna GPS atau smartphone. Memang style lah game episod ni. Tapi Joong Kook tak ada dalam episod ni.

Tonton onlineRunning Man EP 294

Selamat menonton.

4 comments:

  1. saya dah tengok episode ni, memang best!!! Dari episode ni kita boleh nampak yang manusia sebenarnya ada peluang untuk kalahkan mesin!! Ingatkan mustahil tapi sebenarnya tak.
    btw, jemput ya ke blog saya, saya dah follow awak. Saya masih newbie lagi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai.

      tp ending tu mesin tu menang jgk

      Delete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI