Friday, 15 April 2016

Descendant Of The Sun Final Episode + 3 Special Episodes

Hai!! Annyeonghaseyo. 

Semalam episod akhir Decendants Of The Sun dah ke udara. Part Song Joong Ki sihat walafiat lepas kena tembak tu aku stress jugak lah. Ada calar sikit je dekat muka. Ceh. Lepas tu ada lah part tangan patah. Kira ok la jugak. Apa-apa pon, aku admire dekat second couple tu. Suka, suka, suka. Dramatik betul kisah cinta dua orang tu. Part escort VIP tu lawak. VIP konon. Sekali Mo Yeon bengang, terus tak mengaku ada boyfriend. Haha. Alasan askar-askar ni nak cover salah memang win. Bila Yoo Shi Jin cakap dia dah naik pangkat, terus tersengeh je Mo Yeon. Comel. Couple nurse-doctor tu pon sweet jugak. Rupanya doktor tu dah lama admire dia. Siap ada folder gambar dia dari kecik sampai ke tua lagi tu. Fuhh. Ending drama ni style sebab doktor dengan askar tu cool je bila ada berita pasal volcano. Padahal orang lain kalut lari. =D Jangan lupa tengok tau.

Setiap minggu ramai yang ternanti-nantikan drama yang gempak ni. Janganlah sedih ye bila drama ni dah tamat sebab nanti 20-22 April akan ada special episodes 3 hari berturut-turut. Pada 20 dan 21 haribulan, akan disiarkan highlight episodes. Pada 22 haribulan, akan disiarkan a making-of epilogue.

Bye bye DOTS.

Tonton onlineDOTS EP 16


Song-Song Couple datang semula dekat kapal ni dalam episod akhir.

4 comments:

  1. Ending diaaaaa sangat bessttttt !!!!!! Suka part big boss makan epal, dan doktor3 tuuh ingt dia hantu .. Haha .. Dan suka part hero kedua kiss dkt tmpat mkn. Arggghhh, demam DTOS, xkebah kebah lg .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. lawak giler part yg nampak hantu tu. siap pengsan bagai.

      Delete
  2. Wahhh ada 3 special episodes! Akan dinantikan dengan sabar. Haha! Best gila drama ni! Suka ending! Memang best part yang dorang kantoi tu. Bersungguh nak cover salah. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ye. haha. kalau boleh nk request sambung sampai episod 20 terus. kikiki

      Delete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI