Sunday, 31 January 2016

Free Template From Blogger Rrai



Hai! 

Hari tu aku ada join segmen yang blogger Rrai anjurkan dan menang SEGMEN NI. Alhamdulillah. Memang waktu tu tengah fikir-fikir nak upah mana-mana blogger yang buat service edit blog. Tiba-tiba rezeki dekat depan mata, aku pon apa lagi. Tak fikir panjang dah. Terus join

 

Gambar atas ni blog aku yang lama. Ingat lagi tak? Hehe. Yang bintang-bintang penuh satu blog tu.

 

Yang ini pula rupa blog aku yang baru macam sekarang ni. Bertemakan salji dan bintang dengan gabungan warna putih + gold + hitam + grey. Thanks RRAI sebab sudi design. Lawa sangat-sangat pada mata aku. Kalau orang lain kata tak lawa, aku tetap kata lawa. Haha. Bila Rrai hantar design ni dekat email, terpana kejap. Lepas tu asyik cakap sorang-sorang, "lawanya""yeppuda". Siap brag dekat FB dengan WeChat lagi tu. Over sangat. Gedik betul. Kikiki. 

Rrai siap bagi template pakej dengan watermark tau. So, aku nak guna watermark Rrai buatlah lepas ni untuk entri yang aku tak set kan "scheduled" lagi. Oyehhh. =D 

Kalau nak tempah template blog you all, bolehlah contact blogger RRAI.

Daa~~




6 comments:

  1. cantiknyaaaa design. kemas ^_^
    tahniah lah ye

    ReplyDelete
  2. Comel je :) bintang tu tetap ada kan? Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. haha. perasan ke bntg tu msti ada? hikhikhik. sbb sya suka bintang

      Delete
  3. Suka.. Simple, kemas dan paling best ohsem..

    ReplyDelete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI