Friday, 1 January 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016



Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Untuk Sertai, klik SINI

Blog The Putra Diverse ni adalah blog baru nak bertatih. Jangan kata nak berlari, nak berjalan pon tak mampu lagi. Asalnya blog ini bertujuan untuk "sesuatu" yang lain. Tapi, bila sampai masanya, saya akan buat "sesuatu" tu. Untuk masa ni, blog ini menjadi medium untuk saya kongsikan idea, maklumat, bebelan dan sebagainya yang hati ini ikhlas nak kongsi. Memang blog ni temanya "Diverse". Jadi, saya tidak bercadang untuk terlalu fokus pada satu-satu topik dalam penulisan blog ini. I just write the way I am.
Saya cuma harap, sedikit sebanyak penulisan di blog ini memberi manfaat kepada siapa yang membacanya. Saya akan cuba tulis perkara yang lebih bermanfaat.
Thanks pada yang sudi berkunjung ke blog ni. 
Saranghaeyo.

35 comments:

  1. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Saya pun join..dan saya da follow blog ni..:)

    http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  4. singgah dan following di G+ ,salam ukhwah dari segmen yang sama

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah n follow. =D nnti sya follow back ok

      Delete
  5. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..semoga apa yang dihajati tercapai..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan, Kimmie singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal Najwa Zahid.. Singgah dari segmen HH.. Blogwalking N follow...^_^

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  8. Semoga boleh berjalan selamba selepas 3 bulan nanti ye... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.... thanks sobri mansor. knpa 3 bulan?

      Delete
  9. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga. Thanks =D. You too

      Delete
  10. Good luck ye, selamat maju jaya. Follow G+

    ReplyDelete
  11. salam kenal singgah dan follow sini

    ReplyDelete
  12. wahhh agaknya apa laa sesuatu yg lain tu ye.. hehhe..

    hi! salam perkenalan..;)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    dah siap follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sesuatu yg x pasti lagi. haha. tq singgah

      Delete
  13. salam ukhwah. Semoga berjaya di dunia dan akhirat.

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

    ReplyDelete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI