Monday, 4 January 2016

Kenapa Tak Boleh Nak Follow Blog Orang?



Hai!! Beberapa hari ni aku blogwalking ke blog-blog yang aku tak pernah follow lagi. Bila aku tekan button follow tu, jadi macam dekat bawah ni.

Gambar sekadar contoh.

Selalunya kalau jadi macam ni tandanya kita dah follow kan blog tu. Tapi kali ni tak. Aku memang confirm sangat yang aku tak pernah jejak lagi blog tu. Tapi still tak boleh follow jugak. 
Aku pon Google lah cara nak selesaikannya. Rupanya senang je. Tekan je "Google" yang dalam gambar belah kiri tu. Lepas tu masukkan password. Lepas tu keluarlah button follow macam biasa. Dah bolehlah follow banyak-banyak blog yang best lagi. Oyeh!!!

Selamat mencuba. 



11 comments:

  1. yap, awak kena sign in dari mana, selalunya google la kan. Sign in ja nanti ada button follow mcm biasa, lau dh pernah follow nt dia kuar gambar icon kita di sidebar follower someone tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tu la. mula2 cuak jugak. skrg dah tau

      Delete
  2. huhuhu....biasalah tu kadang2 google blur..

    ReplyDelete
  3. yup sis... kdg2 kita lupa dan sign out, sbb tu jd cam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo. rasanya dah sign in balik. entah la

      Delete
  4. Replies
    1. amboi kak nieyl. happy nye. hihihi jugak

      Delete
  5. hahaha shaz pun mcm tuh juga dulu. tak tahu asal tak dpt follow. sekali main tekan2 laa .. hat tu kat cara dia XD

    ReplyDelete
  6. Selalu juga kena macam ni dik najwa.

    ReplyDelete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI