Thursday, 31 December 2015

Jawab 10 Soalan


Hai!! Aku di tag oleh aienie untuk menjawab soalan-soalan ni :


Jawapan : (aku jawab dalam BM je lah ye. Hehe.)

1. Banyak benda yang aku buat dan banyak jugak yang dah lupa. Biasalah. Faktor usia. Haha. Yang terlintas di fikiran aku, blogging dan mengajar di tadika.  

2. Tak suka. Aku susah nak berkenalan dengan orang kalau orang tu tak mulakan dulu. Aku tak suka bagi tahu nama penuh aku sebab nama aku susah nak sebut. Confirm dia akan repeat soalan dia dan aku kena repeat jawapan aku. Malas. Kakaka.

3. Drama, variety show, dance and cosmetic. Aku suka soalan pasal Kpop ni. Haha. Aku bukan die hard fans Kpop sebab aku tak ada certain idol or group yang aku minat. Kalau aku suka, tak semestinya aku akan suka terus. Nampak tak yang aku tak tetap pendirian. =P Memandangkan aku minat Korea / Kpop sejak 2008, so, sekarang aku tak fanatik sangat dah. Dah tua-tua ni, tak larat dah nak fanatik. Kakaka. Dulu aku minat TVXQ, SS501, Super Junior dan yang paling latest aku minat CN Blue. =D

4. Of course. Bila tengok drama. Kalau music video aku layan kadang-kadang bila keluar lagu baru atau bila aku tiba-tiba terminat mana-mana idol dalam certain group tu. 

5. Aku belajar pasal budaya dan bahasa asing. Kadang-kadang buat aku fikir, tak semua benda tu baik dan tak semua benda tu buruk. *otak aku dah makin mengarut.

6. Belajar, parents, rakan seperjuangan. 

7. Simple, putih, Kpop. Hehe.

8. Boleh je kalau ada rezeki. Topik utama, Kpop. Haha.

9. Susahlah soalan ni. Banyak benda aku nak. Tapi aku harap, aku dapat grad 2016 ni. Amin. 

10. Range : 16-24. Hehe. >.O

Ok. Siap dah jawab. Makin lama, makin pendek pulak jawapan aku. Biasalah. Dah nak dekat pukul 2 pagi ni, otak aku makin habis bateri. 

Thanks for tagging me. Daaa~~~

4 comments:

  1. thnx sebab sudi jawab~ :D Jawab memalam gitu la dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. kan. sorry la kalau tah apa2 je jwpan

      Delete
  2. kenapa kpop grup yang najwa mention kt no 3 tuh semua same dengan kita??? seriusly, kita kembar la! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. yeke? ade jgk org yg minat group yg sama

      Delete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI