Wednesday, 16 December 2015

Pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016





Kalau sesiapa nak sertai, klik LINK INI
Kenapa sertai? Ok. Ada dua sebab. Sebabnya simple je. Nak jadi orang ke-6 dalam senarai bloglist Gentle Girl. Yang ke-2, 6 Januari ni birthday saya. Hehe. Kita hadiah sepanjang bulan la kalau tersenarai dalam bloglist tu. =D Aci tak jawapan ni? Peace~~

6 comments:

  1. wah..birthday girl tahun depan awal bulan ya...
    hmm akn di pertimbangkan!btw..thanks sesangat coz sudi join this segmen!yeah!

    sebab yang simple serta *membodek*pun ada..haha(kidding yaa jgn ambil hati)

    apa2 update saya akn beritahu kay!

    salam sayang dari saya :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik najwa...semoga berjaya...

    ReplyDelete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI