Monday, 28 December 2015

Kolam Al Wadi Maahad Tahfiz


Baru-baru ni viral tentang perkongsian yang dibuat oleh Zaza Zehra  di laman Facebook beliau tentang Kolam Al Wadi Tahfiz. Ini yang dikatakan beliau dalam status tersebut :


Lebih 3 ribu orang yang share tentang kolam ni. Aku yang duduk Pahang pon baru tahu tempat ni wujud. Bolehlah pergi lepas ni sambil menyumbang sedikit bantuan untuk anak-anak tahfiz di sana.

Untuk yang masih bercuti sekolah tu, sempat lagi ni pergi. Hehe. =D

8 comments:

  1. spatutnya semua buat macam ni kan. murah pon murah

    ReplyDelete
  2. heheh terima kasih.. tu la first tahu tempat tu.. kak yg bawa..first pergi dh rasa seronok.. tak sangka jgk bila share dpt byk feedback..skg dh cecah lebih 6000 perkongsian dh.. alhamdulillah.. atleast ramai dh kenal tmpt tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2, dpt pahala bila share bnde2 baik. tq zaza zehra sbb singgah

      Delete

sangat dialu-alukan komen yang positif dan membina =D

 

ALL RIGHT RESERVED BY NAJWA ZAHID|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI